Våre partnere

Les mer

Våre samarbeidspartnere fra næringsliv, fond og organisasjoner har konsentrert sin innsats på å skape muligheter for utdanning og opplæring for barn og unge i prosjektene. Utdanning er viktig.

Kolibripartnere

Grieg Foundation

Vi er veldig stolte av å ha Grieg Foundation som vår hovedsamarbeidspartner. Grieg Foundation sitt hovedfokus er utdanning, opplæring og omsorg, og er en svært viktig partner i vårt arbeid med gatebarn og barn i slummen.

Om Grieg Foundation >

Kolibripartnere

BOB

BOB er et av de største boligbyggelagene i landet, med sine 70 000 medlemmer. Foruten å skaffe boliger til andelseiere, har de tradisjon for et sterkt samfunnsengasjement, også internasjonalt. BOB er KolibriPartner og støtter Kolibri.

Om BOB >

Kolibripartnere

Stiftelsen Balder

Balder finansierer ernæringsprosjektet, et sosialt entreprenørprosjekt som omfatter opplæring av barn, unge og voksne innen ernæring og matlaging. Det flotte "skolekjøkkenet" er basen og en kjøkkenhage med grønnsaker er knyttet til.

>

Kolibripartnere

Selecta AB og SAAB

SAAB og Selecta AB har gått sammen om et unikt samfunnsengasjement. For hvert kilo kaffe Selecta leverer til SAAB, går en krone til Kolibriprosjektet. Vi håper de drikker mye av denne gode kaffen!

Finn ut mer om Selecta Sverige >

Kolibripartnere

Den Skandinaviske Foreningen Nordlyset

Den Skandinaviske Foreningen Nordlyset i São Paulo bidrar med støtte til mange sosialprosjekt i Brasil, også til Kolibri. De lager et årlig stort julemarked i SP.

>

Kolibripartnere

Netlife Bergen

Vi takker Netlife for den flotte julegaven i 2014. Det ble til en helt dampende fersk webside. Vi gleder oss over arbeidet dere har bidratt med. Måtte Kolibri og risikobarna i Brasil bli synlig for alle på denne siden.

Om Netlife >

Kolibripartnere

Capoeira Beija-Flor Bergen

En viktig samarbeidspartner for Kolibri. Bidrar med frivillige til aktivitetene våre, har en sterk kontakt med capoeiramiljøet i Kolibri Brasil. Lager capoeiraoppvisning til våre arrangementer, kurstilbud for barn, unge og voksne.

Om Capoeira Beija-Flor - den eldste capoeiragruppen i Bergen. >

Ta gjerne kontakt med Peter Munck for mer info

Daglig leder i Children at Risk Foundation