For bedrifter

Les mer

Din bedrift kan bli kolibripartner. Alle bedrifter og organisasjoner som støtter eller samarbeider med Kolibri over tid, blir KolibriPartner. Samarbeidet kan være veldig enkelt eller mer omfattende.

Bedrifter, organisasjoner, lag og stiftelser kan bli KolibriPartner. Å være KolibriPartner kan være så enkelt som å støtte med en fast sum i måneden, eller vi kan gå sammen om et langsiktig, strategisk samarbeid. Uansett tilpasser vi det til hver enkelt samarbeidspartner. 

Idéer til samarbeid

Dette kan f.eks innebære felles planlegging og gjennomføring av aktiviteter sammen med de ansatte, gjensidig utveksling av informasjon, kunnskap og relasjonsbygging gjennom seminarer, erfaringsutveksling og prosjektbesøk. Det kan også dreie seg om forskjellige former for støtte; frivillig arbeid, månedlige bidrag, gaver, profilering og markedsføring og mye, mye mer.

Vennligst ta kontakt for en uformell samtale:

Kolibripartnere

Borregaard

Borregaard har en stor virksomhet i SP Brasil. Borregaard støtter Kolibriprosjektet (Rede Cultural Beija-Flor) med skatteinsentivstøtte. Det skaper inspirasjon for barn og unge som utvikler kunst- og kulturprosjekter, som "Stammedans".

Til Borregaard >

Odfjell Terminals

Odfjell har sitt hovedkontor i Bergen. Odfjell i Brasil har fulgt Kolibriprosjektet lenge og støtter Kolibri Brasil (Rede Cultural Beija-Flor) gjennom skatteinsentivstøtte. Det er stor inspirasjon for barn og unge i kunstprosjektene.

Link til Odfjell Terminals Granel Química Ltda i Brasil >

Brasilia Bergen

Brasilia Bergen er en brasiliansk restaurant. De er opptatt av samfunnsansvar og vil gjerne støtte arbeidet for vanskeligstilte barn i Brasil sammen med Kolibri CARF

Gå til Brasilia Bergens hjemmeside >

BOB

BOB er et av de største boligbyggelagene i landet, med sine 70 000 medlemmer. Foruten å skaffe boliger til andelseiere, har de tradisjon for et sterkt samfunnsengasjement, også internasjonalt. BOB er KolibriPartner og støtter Kolibri.

Om BOB >

Fotoknudsen

Fotoknudsen har i en årrekke vært en viktig samarbeidspartner som har bidratt med fotoprodukter til våre mange kampanjer, prosjekter og ikke minst fotoutstillinger av bilder fra Brasil.

Fotoknudsen >

Kaffehuset Friele AS

Kaffehuset Friele AS har vært en viktig støttespiller siden starten av vårt prosjekt. Det tradisjonsrike bergenske kaffehuset har sterke bånd til Brasil. Kolibri er en av bedriftens samfunnsansvarprosjekter.

Om Kaffehuset Friele og samfunnsansvar >

GCE Subsea

GCE Subsea styrker innovasjon og internasjonalisering av den norske subsea - klyngen . GCE Subsea bidrar med å profilerer Kolibri i sitt nettverk og de bruker Gregory Smiths foto fra prosjektet som gaver til sine forelesere.

Om samarbeidet med GCE Subsea >

Den Skandinaviske Foreningen Nordlyset

Den Skandinaviske Foreningen Nordlyset i São Paulo bidrar med støtte til mange sosialprosjekt i Brasil, også til Kolibri. De lager et årlig stort julemarked i SP.

Netlife Bergen

Vi takker Netlife for den flotte julegaven i 2014. Det ble til en helt dampende fersk webside. Vi gleder oss over arbeidet dere har bidratt med. Måtte Kolibri og risikobarna i Brasil bli synlig for alle på denne siden.

Om Netlife >

Nordhordland Rotary

Representanter fra klubben har ved selvsyn sett prosjektene og vi setter stor pris på initiativet denne klubben har tatt. En aktiv og samfunnsengasjert gjeng.

Om Nordhordland Rotary >

Capoeira Beija-Flor Bergen

En viktig samarbeidspartner for Kolibri. Bidrar med frivillige til aktivitetene våre, har en sterk kontakt med capoeiramiljøet i Kolibri Brasil. Lager capoeiraoppvisning til våre arrangementer, kurstilbud for barn, unge og voksne.

Om Capoeira Beija-Flor - den eldste capoeiragruppen i Bergen. >

Life Gives To The Giver

Robert Kusén, næringslivsleder, forfatter og musiker, har skapt dette nettverket. Han har bidratt med svært verdifull støtte og oppmerksomhet til Kolibri - CARF. Totalt har LGTTG bidratt med over en million SEK siden 2007.

Om LGTTG og Robert Kusén >

Stiftelsen Balder

Balder finansierer ernæringsprosjektet, et sosialt entreprenørprosjekt som omfatter opplæring av barn, unge og voksne innen ernæring og matlaging. Det flotte "skolekjøkkenet" er basen og en kjøkkenhage med grønnsaker er knyttet til.

Teknisk Entreprenør Vest AS

Bidrar med fast støtte, kjøper barnekunst fra Kolibri til sine ferdige prosjekter og gjør det mulig for de ansatte å hjelpe Kolibri med praktisk jobbing. En fantastisk gjeng.

Om TEVAS >

Grieg Foundation

Grieg Foundation er vår hovedsamarbeidspartner. Grieg Foundation er en viktig og langsiktig partner i arbeidet vårt med gatebarn og children at risk. Utdanning, opplæring og omsorg har vært fokusområde for Grieg Foundation.

Om Grieg Foundation >

Min bedrift heter

Epost-adressen min er

Mobilnummer