Bursdag og jubileumsgaver

Les mer

Jubileumsgave – en annerledes gave med mening.

Bursdagsgaver

I forbindelse med bursdager eller jubileer, kan en gave til Kolibri gi dobbelt glede ved at man ber gjestene gi en gave til barna i Brasil, i stedet for en tradisjonell gave til deg. Da gir du familie og venner en flott fest, og alle får en dobbel glede ved å glede noen som virkelig trenger det.

Vårt kontonummer er : 3411 22 82159 - be gjestene merke innbetalingen med jubilantens navn. Vi sender takkebrev til alle som støtter og jubilanten får tilsendt oversikt over alle som har bidratt. 


Nytt: Lag din egen innsamling til KOLIBRI, direkte på Facebook: 

Skriv et innlegg på Facebooksiden din om hva det gjelder. Klikk på ( ... ) de tre prikkene.

Skroll så til "Støtt en ideell organisasjon" og søk opp Kolibri CARF, - så er du igang. Pengene kommer uavkortet til Kolibri CARF sin konto.

Du kan f.eks: 

  • lag en påskekampanje på Facebook i påskeuken: "La Kolibri-barna i Brasil få årets påskeEGG, med en selvvalgt gave til Kolibri CARF". Lik og Del.
  • lage en innsamling på Facebook i forbindelse med din bursdag. Da kan du oppfordre familie, venner og kjente til å gi et selvvalgt beløp til Kolibri CARF.
  • lag et lite mosjonsløp en ettermiddag og invitere venner og kjente gjennom Facebook  - startkontigenten går til Kolibri CARF. Da lager du en sosial happening, blir sprek og glad, samtidig som dere gleder andre. 
  • "Vi møtes ved Fløibanen kl 10 og går til Blåmannen" - Invitere venner og kjente på Fb og oppfordre om en startkontigent til Kolibri CARF.

osv

Her kan det lages mange morsomme kampanjer...


Hvis du ønsker hjelp eller mer informasjon - vennligst fyll ut skjema så tar vi kontakt.