Nyheter

Les mer

Nyheter fra Kolibri

BOB – Ny KolibriPartner

BOB er et av de største boligbyggelagene i landet, med sine 66 800 medlemmer. Foruten å skaffe boliger til andelseiere, har de tradisjon for et sterkt samfunnsengasjement. Nå er BOB ny KolibriPartner.

Den dagen gråt jeg

“Da jeg var et barn hadde jeg alltid en drøm om å bli noe i livet og å gjøre min mor stolt. Hun som ofret så mye for å gjøre det beste for min bror og meg.”

Siren til Brasil

I oktober og fram til jul hadde vi en vervekampanje på sosiale media. Både de som ville bli KolibriSupportere og de som ville sende oss sine kontaktkanaler, ble belønnet med trekning om en reise til Brasil.

Det nye året

Den vanskelige økonomiske situasjonen i Brasil gjør også at situasjonen for Kolibri Brasil er svært vanskelig.

Kommer pengene fram?

Kolibri - Children At Risk Foundation topper listen over de mest effektive innsamlingsorganisasjonene i Norge for andre år på rad.

Kabeltyver skaper hodebry for Kolibri i Brasil

I forrige uke var Kolibriprosjektet igjen uten internett og telefon som følge av at kablene er kuttet og stjålet.

Naquele dia eu chorei

“Quando eu era crianca sempre sonhei em ser alguém na vida e dar orgulho a minha mãe, que com muito sacrifio fez o melhor por mim e meu irmão”.

Med hjerte i Brann - og i Brasil.

Doddoen og Kasper Skaanes elsker fotball. De har sitt hjerte i Brann. Men viktigst er å hjelpe mennesker, spesielt barn, som lider, som har det utrygt og som utsettes for overgrep. Derfor støtter de Kolibri.

Om å vokse opp i en storbyslum i Brasil

OL i Rio har satt fokus på Brasil. Hvordan er det å være barn i en storbyslum i Brasil? Billedboken Oi-oi! er en bok for barn. Den handler om hvordan det er å vokse opp i en favela. Du kjøper den her og støtter samtidig Kolibri.

Skattefradag ved gaver til Kolibri

Du kan få skattefradrag for gaver til Kolibri Children At Risk Foundation. Dette gjelder både private givere og bedrifter/organisasjoner.

Opplæring satt i system

Gjennom PACE - programmene er barnas opplæringstilbud satt i system. (Programa Art, Cultura, Cidadania e Educação, på norsk: Program for Kunst, Kultur, Samfunnsegasjement og Utdanning.)

De glemte barna i Brasil

De økonomiske nedgangstidene i Brasil gjør at slummen i Morro do Macaco, Apenes ås, øker. Nye skur dukker opp hver dag. I hvert skur er det barn. Vi kaller disse barna "De Glemte Barna" for det er få andre som har fokus på disse barna.