Nyheter

Les mer

Nyheter fra Kolibri

Kolibri Julegavekort

På jakt etter meningsfylt julegave?

Brasiliansk ledelse

På samme måte som det meste av arbeidet i Kolibriprosjektet i Diadema har vært drevet av brasilianerne selv, har det vært et mål for CARF at også styret i Kolibri Brasil og alle formelle verv skal ha brasiliansk ledelse.

Ivone

Jeg har hatt det store privilegium å arbeide ved Gregorys side i et og et halvt tiår. Han inspirerte meg mye og jeg lærte mye. Dette gir teamet og meg det store ansvaret det er å videreføre dette enestående flotte arbeidet.

Meningsfull deltidsjobb?

Kolibri – CARF søker engasjerte mennesker som vil jobbe deltid med informasjon og verving av faste givere.

Kåre Kolibris Omvendte Julekalender

Her kan din klasse melde seg på:

En brasiliansk suksesshistorie

Da Julia fra Brasil kom til Bergen, bestemte hun seg for å skape en skjønnhetssalong. Det ble til Beleza & Beauty AS, i Åsane i Bergen. Beleza & Beauty er vår nye KolibriPartner.

Barn glemmer aldri

Det du opplever som barn setter spor. Det former deg og livet ditt for alltid.

Personvernerklæring

Kolibri CARF tar personvern på alvor. De opplysningene vi oppbevarer om våre lesere, givere og samarbeidspartnere blir tatt hånd om på en sikker og trygg måte, slik forskrift og lovverk krever. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Gregory - bare en romantiker?

Det var nok mange som tenkte i sitt stille sin i 1992: Om en stund kommer vel romantikeren hjem igjen med halen mellom beina, utslitt og desillusjonert etter et ublidt møte med virkeligheten.

If you live in a shed…

João is a child who lives in a shed together with his mom. Many nights he can´t sleep because he is afraid.

Barneboken "Oi-Oi!" - BRASIIIIIIIIL!

Hvordan er det å være barn i en storbyslum i Brasil? Billedboken Oi-oi! er en bok for barn. Den handler om hvordan det er å vokse opp i en favela. Du kjøper den her og støtter samtidig Kolibri.

Barn blir foreldre

I Brasil er det et stort problem at jenter under 14 år blir gravid.

De gamle i favelaen

Våre barn på KolibriRedet fikk besøk av pensjonister fra Center Castelinho.

Gir en dag for barn i Brasil

Bergens eneste brasilianske restaurant er samarbeidspartner med Kolibri.

Vando flyr ut av redet

Vando var den eneste igjen i Gregorys fosterfamilie og den som har bodd hos ham helt til nå.

Barn forsvinner

I Brasil er det pågående korrupsjonsskandaler som sluker milliarder av offentlige midler som skulle gått til de fattige, til helse og til utdanning. Politikere og samfunnsledere prioriterer ikke barna, men seg selv.

Barn i slummen

Nesten én milliard mennesker, en sjettedel av verdens befolkning, lever i slum.

Den dagen gråt jeg

“Da jeg var et barn hadde jeg alltid en drøm om å bli noe i livet og å gjøre min mor stolt. Hun som ofret så mye for å gjøre det beste for min bror og meg.”

Kommer pengene fram?

Kolibri - Children At Risk Foundation topper listen over de mest effektive innsamlingsorganisasjonene i Norge for andre år på rad.

Naquele dia eu chorei

“Quando eu era crianca sempre sonhei em ser alguém na vida e dar orgulho a minha mãe, que com muito sacrifio fez o melhor por mim e meu irmão”.

Om å vokse opp i en storbyslum i Brasil

Hvordan er det å være barn i en storbyslum i Brasil? Billedboken Oi-oi! er en bok for barn. Den handler om hvordan det er å vokse opp i en favela. Du kjøper den her og støtter samtidig Kolibri.

Skattefradag ved gaver til Kolibri

Du kan få skattefradrag for gaver til Kolibri Children At Risk Foundation. Dette gjelder både private givere og bedrifter/organisasjoner.

Opplæring satt i system

Gjennom PACE - programmene er barnas opplæringstilbud satt i system. (Programa de Arte, Cultura, Cidadania e Educação, på norsk: Program for Kunst, Kultur, Samfunnsegasjement og Utdanning.)

De glemte barna i Brasil

De økonomiske nedgangstidene i Brasil gjør at slummen i Morro do Macaco, Apenes ås, øker. Nye skur dukker opp hver dag. I hvert skur er det barn. Vi kaller disse barna "De Glemte Barna" for det er få andre som har fokus på disse barna.