Nyheter

Les mer

Nyheter fra Kolibri

Knarvikmila

KnarvikMila har en lang tradisjon med å vise samfunnsansvar. Nå blir Knarvikmila og Kolibri CARF samarbeidspartnere.

Nytt kontor

Kolibri har flyttet til Nesttun. Vi har fått kontor i fine og lyse lokaler i Nesttunvegen 6. Velkommen.

Feriefestival

I Brasil er det «vinterferie» når skolene stenger i juli. Da er det viktig at barna i favelaen har et tilbud på dagtid.

Risiko i risikoområder

Kolibri driver et prosjekt for barn som bor i risikoområder. Det en RISIKO i seg selv. Ordet RISIKO brukes i betydning fare og i det ligger en mulighet for uønskede hendelser og tap. Det var akkurat det som skjedde første nyttårsdag.

Ivone

I had the great privilege to work by Gregory's side for one and a half decade. He taught and inspired me a lot. That puts a lot of responsibility on the team and me to continue the outstanding work he started.

Brasiliansk ledelse

På samme måte som det meste av arbeidet i Kolibriprosjektet i Diadema har vært drevet av brasilianerne selv, har det vært et mål for CARF at også styret i Kolibri Brasil og alle formelle verv skal ha brasiliansk ledelse.

Ivone

Jeg har hatt det store privilegium å arbeide ved Gregorys side i et og et halvt tiår. Han inspirerte meg mye og jeg lærte mye. Dette gir teamet og meg det store ansvaret det er å videreføre dette enestående flotte arbeidet.

Ivone

Tive o grande privilégio de trabalhar ao seu lado durante uma década e meia. Ele me ensinou e inspirou muito. Isso traz a mim e a toda equipe da BF a grande responsabilidade de dar continuidade a esse lindo trabalho.

En brasiliansk suksesshistorie

Da Julia fra Brasil kom til Bergen, bestemte hun seg for å skape en skjønnhetssalong. Det ble til Beleza & Beauty AS, i Åsane i Bergen. Beleza & Beauty er vår nye KolibriPartner.

Barn glemmer aldri

Det du opplever som barn setter spor. Det former deg og livet ditt for alltid.

Personvernerklæring

Kolibri CARF tar personvern på alvor. De opplysningene vi oppbevarer om våre lesere, givere og samarbeidspartnere blir tatt hånd om på en sikker og trygg måte, slik forskrift og lovverk krever. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Gregory - bare en romantiker?

Det var nok mange som tenkte i sitt stille sin i 1992: Om en stund kommer vel romantikeren hjem igjen med halen mellom beina, utslitt og desillusjonert etter et ublidt møte med virkeligheten.

If you live in a shed…

João is a child who lives in a shed together with his mom. Many nights he can´t sleep because he is afraid.

Barneboken "Oi-Oi!" - BRASIIIIIIIIL!

Hvordan er det å være barn i en storbyslum i Brasil? Billedboken Oi-oi! er en bok for barn. Den handler om hvordan det er å vokse opp i en favela. Du kjøper den her og støtter samtidig Kolibri.

Barn blir foreldre

I Brasil er det et stort problem at jenter under 14 år blir gravid.

De gamle i favelaen

Våre barn på KolibriRedet fikk besøk av pensjonister fra Center Castelinho.

Gir en dag for barn i Brasil

Bergens eneste brasilianske restaurant er samarbeidspartner med Kolibri.

Barn forsvinner

I Brasil er det pågående korrupsjonsskandaler som sluker milliarder av offentlige midler som skulle gått til de fattige, til helse og til utdanning. Politikere og samfunnsledere prioriterer ikke barna, men seg selv.

Barn i slummen

Nesten én milliard mennesker, en sjettedel av verdens befolkning, lever i slum.

Den dagen gråt jeg

“Da jeg var et barn hadde jeg alltid en drøm om å bli noe i livet og å gjøre min mor stolt. Hun som ofret så mye for å gjøre det beste for min bror og meg.”

Kommer pengene fram?

Kolibri - Children At Risk Foundation topper listen over de mest effektive innsamlingsorganisasjonene i Norge for andre år på rad.

Naquele dia eu chorei

“Quando eu era crianca sempre sonhei em ser alguém na vida e dar orgulho a minha mãe, que com muito sacrifio fez o melhor por mim e meu irmão”.

Om å vokse opp i en storbyslum i Brasil

Hvordan er det å være barn i en storbyslum i Brasil? Billedboken Oi-oi! er en bok for barn. Den handler om hvordan det er å vokse opp i en favela. Du kjøper den her og støtter samtidig Kolibri.

Skattefradag ved gaver til Kolibri

Du kan få skattefradrag for gaver til Kolibri Children At Risk Foundation. Dette gjelder både private givere og bedrifter/organisasjoner.

Opplæring satt i system

Gjennom PACE - programmene er barnas opplæringstilbud satt i system. (Programa de Arte, Cultura, Cidadania e Educação, på norsk: Program for Kunst, Kultur, Samfunnsegasjement og Utdanning.)