BOB – Ny KolibriPartner

Les mer

BOB er et av de største boligbyggelagene i landet, med sine 66 800 medlemmer. Foruten å skaffe boliger til andelseiere, har de tradisjon for et sterkt samfunnsengasjement. Nå er BOB ny KolibriPartner.

Nylig inngikk BOB avtale med Kolibri – Children at Risk Foundation (CARF) om en langsiktig samarbeidsavtale. – Et naturlig valg, sier BOB-direktør Terje W. Gilje.

- En rekke andre, bergenske bedrifter er alt inne med støtte til Kolibri-CARF. Det er derfor naturlig for BOB å bidra til å øke den lokale støtten til en organisasjon som gjør et så viktig arbeid, sier Gilje.

(På bildet fra venstre: Øyvind Bjelland, viseadm.dir.-BOB, Sigve Fjeldtvedt, daglig leder - CARF og Terje W. Gilje, adm.dir BOB).

Det er naturlig for BOB å bidra til å øke den lokale støtten til en organisasjon som gjør et så viktig arbeid

Terje W. Gilje, adm.dir. BOB

- For Kolibri er dette svært gledelig. Det skaper trygghet og forutsigbarhet i en tid med stor økonomisk usikkerhet i Brasil. Fattigdommen øker, kriminaliteten øker og antall barn i faresonen øker. Vi har fokus på barna - ingen skal havne på gaten. Prosjektet i Brasil har en unik modell og det gleder oss at BOB vil gå sammen med Kolibri i arbeidet for barna i risikoområdene i slummen, sier daglig leder i CARF, Sigve Fjeldtvedt.

Her kan du finne ut mer om hva det vil si å være KolibriPartner

Historien om barna