Det nye året

Les mer

Den vanskelige økonomiske situasjonen i Brasil gjør også at situasjonen for Kolibri Brasil er svært vanskelig.

Gregory Smith betegner 2016 som det vanskeligste året han har opplevd i de årene han har vært i Brasil.  Det har medført at Kolibri både har måtte si opp medarbeidere og redusert aktivitetsnivået i Brasil - en svært vanskelig situasjon. "Det er barn og unge her som vi nå må si nei til. Det er en tung omstilling," sier Gregory, "men kvaliteten firer vi ikke på." "Samtidig må jeg rette en stor takk til dere som er våre støttespillere og samarbeidspartnere. Vi setter stor pris på dere."

Vi har noen fantastiske medarbeidere i Brasil. Ivone da Silva som er Administrasjons Koordinator, skriver til oss alle: 

”Kolibri ser med stor entusiasme fram til et nytt år. Vi har vært med på en reise som i 2017 har vart i 25 år. Vi reiser inn i det nye året med stor entusiasme, vel vitende om at det hele tiden veves nye nettverk både i Brasil og i Norge av mennesker som tar våre barn på alvor. I vår bagasje bringer vi med murstein til å bygge stein på stein, svette og tårer fra alle kamper som er kjempet, smil og latter fra alle de  drømmer som er realisert, kreativitet og uendelig mange farger som danner et uferdig maleri, kalt livet.

Takk for alle som har bidratt  på reisen og velkommen til alle som vil være med videre.


Jubileumsår

Kolibri - Children At Risk Foundation har i  år kjempet 25 år i barnets tjeneste.  Det vil vi markere på en unik måte i november 2017. Vi kommer tilbake med mer detaljer om jubileet.

Lik oss på Facebook og få med alt som skjer i jubileumsåret

Historien om barna