En testamentarisk gave

Les mer

Turid og John Johannesen setter spor etter seg – lenge etter at de er borte.

Kolibri - Children At Risk Foundation  har mottatt en testamentarisk gave etter ekteparet Turid og John Johannesen fra Bergen. Ekteparet hadde selv ingen barn, men var svært sosialt innstilte og sterkt opptatt av barn som levde i utrygghet eller led vondt. Dette var bakgrunnen for at de testamenterte det meste de eide, til noen organisasjoner som arbeider for barns ve og vel.  Det er med stor ydmykhet vi tar i mot  denne gaven. 

Setter spor

Turid og John Johannesen setter spor etter seg – lenge etter at de er borte. I Brasil treffer Kolibri hver dag på barn som lever i elendighet. Testamentet etter disse to omtenksomme menneskene vil gjøre en forskjell for barna som lever i risikoområder. Livene for disse barna vil få en ny retning. Hjelpen kan få virkning resten av deres liv.

Et smil av håp
Et smil av håp

Testamentariske gaver

Testamentariske gaver til ideelle organisasjoner og formål blir stadig mer aktuelt etter som vi  lever lenger, samtidig som velstanden øker. Stadig flere velger å skrive et testamente der en prosentandel begunstiger en god sak.

Alle som ønsker det kan når som helst ta kontakt med CARF for en uforpliktende samtale om testamentariske gaver. Vi setter spor.

Ta kontakt med daglig leder Sigve Fjeldtvedt - mob 48 20 96 30 eller fyll ut skjema så tar vi kontakt.

Historien om barna