Testamentariske gaver

Les mer

Jo lenger vi lever, jo merskjønner vi barndommens betydning. Mange ser at de kan hjelpe gatebarn og barn som lever i elendighet også etter sin bortgang. Her finner du informasjon om testamentariske gaver til Kolibri - CARF.

Tenker du på å testamentere?

Testamentariske gaver til ideelle organisasjoner og formål blir stadig mer aktuelt etter som vi lever lenger enn tidligere generasjoner, samtidig som velstanden øker. Stadig flere velger å skrive et testamente der de også gir en gave til en sak de er opptatt av.

Vår grunnlegger, Gregory John Smith, valgte å sette tilside sine egne behov for å hjelpe gatebarn og få mest mulig fokus på barn som lider. Han valgte bort økonomisk gevinst. Mange har latt seg inspirere av dette og opplever at de kan bidra til barn som lider, også etter sin død.


I barnets tjeneste siden 1992

Kolibriprosjektet møter hver dag barn som lever i elendighet. Vi har reddet tusenvis av barn fra gaten, men hvor mange når vi ikke? Hvert enkelt barn som ender på gaten, er en tragedie. Men vi ser at det nytter. Trygghet, omsorg og opplæring skaper grobunn for kreative og positive barn og unge.

Hjelpen kommer dit den skal

Kolibri - Children At Risk Foundation ble kåret til den mest effektive innsamlingsorganisasjonen i Norge i 2016, av tidsskriftet Kapital. Vi har en innsamlingsprosent på 99. D.v.s. at for hver hundrelapp du gir, går 99 kroner til arbeidet i organisasjonen. Hjelpen kommer fram. Hver kroner teller for disse barna.

Hvordan går jeg fram?

I vår brosjyre (se gul knapp under) finner du god og nøktern informasjon om testamentariske gaver. Her finner du informasjon om blant annet hvordan du oppretter et testament, hvordan du oppbevarer det, om arvinger og mye mer.

Alle som ønsker det kan når som helst ta kontakt med, Sigve Fjeldtvedt, for en samtale om testamentariske gaver eller kun for å få mer informasjon - helt uforpliktende - selvfølgelig. Vi har også en informativ brosjyre vi kan sende deg i posten. Ring gjerne eller send en epost (se kontaktkanaler nedenfor).

Testamentbrosjyre Kolibri CARF

Kontakt Peter Munck for meir info

Kontaktperson i Children at Risk Foundation