Testamentariske gaver

Les mer

Jo lenger vi lever, jo merskjønner vi barndommens betydning. Mange ser at de kan hjelpe gatebarn og barn som lever i elendighet også etter sin bortgang. Her finner du informasjon om testamentariske gaver til Kolibri - CARF.

Testamentariske gaver til Kolibri

Testamentariske gaver til ideelle organisasjoner og formål blir stadig mer aktuelt etter som vi  lever lenger enn tidligere generasjoner, samtidig som velstanden øker. Stadig flere velger å skrive et testamente der de også gir en gave til en sak de er opptatt av.
 
Vår grunnlegger, Gregory John Smith, valgte å sette tilside sine egne behov for å hjelpe gatebarn og  få mest mulig fokus på barn som lider. Han valgte bort økonomisk gevinst. Mange har latt seg inspirere av dette og opplever at de kan bidra til barn som lider, også etter sin død.   


Det gode testament

Kolibri CARF er en del av kampanjen "Det gode testament". Formålet er å gi god og nøktern informasjon om testamentariske gaver. Her finner du informasjon om blant annet hvordan du oppretter et testament, hvordan du oppbevarer det, om arvinger og mye mer.

Alle som ønsker det kan når som helst ta kontakt med, Sigve Fjeldtvedt, for en samtale om testamentariske gaver eller kun for å få mer informasjon - helt uforpliktende - selvfølgelig. Vi har også en informativ brosjyre vi kan sende deg i posten. Ring gjerne eller send en epost (se nedenfor).

Kontakt Sigve Fjeldtvedt for mer info

Kontaktperson i Kolibri