Testamentariske gaver

Les mer

La ditt hjerte banke videre for din hjertesak. Mange ønsker å etterlate noe til sosiale og veldedige formål ved livets slutt. Her finner du informasjon om testamentariske gaver til Kolibri - Children At Risk Foundation.

Testamentariske gaver 

Testamentariske gaver til ideelle organisasjoner og formål blir stadig mer aktuelt etter som vi  lever lenger enn tidligere generasjoner, samtidig som velstanden øker. Stadig flere velger å skrive et testamente som begunstiger en god sak.
 
Vår grunnlegger, Gregory John Smith, valgte å sette tilside sine egne behov for å få mest mulig fokus på barn som lider. Han har valgt bort økonomisk gevinst. Mange har latt seg inspirere av dette og opplever at de kan bidra til disse barna, etter sin død.   


Det gode testament

Kolibri CARF er en del av "Det gode testament" - kampanjen, informasjon om testamentariske gaver. Her kan du finne mye god informasjon.

Alle som ønsker det kan når som helst ta kontakt med daglig leder, Sigve Fjeldtvedt, for en samtale om testamentariske gaver eller for mer informasjon - helt uforpliktende - selvfølgelig. Vi har også en informativ brosjyre vi kan sende deg i posten.

Kontakt Sigve Fjeldtvedt

Kontaktperson i Kolibri