Våre partnere

Les mer

Våre samarbeidspartnere fra næringsliv, fond og organisasjoner har konsentrert sin innsats på å skape muligheter for utdanning og opplæring for barn og unge i prosjektene. Utdanning er viktig.

Kolibripartnere

BOB

BOB er et av de største boligbyggelagene i landet, med sine 70 000 medlemmer. Foruten å skaffe boliger til andelseiere, har de tradisjon for et sterkt samfunnsengasjement, også internasjonalt. BOB er KolibriPartner og støtter Kolibri.

Om BOB >

Fotoknudsen

Fotoknudsen har i en årrekke vært en viktig samarbeidspartner som har bidratt med fotoprodukter til våre mange kampanjer, prosjekter og ikke minst fotoutstillinger av bilder fra Brasil.

Fotoknudsen >

Visuell Vest

Samarbeidet med Visuell Vest og Ingrid Spildo har resultert i flere videoproduksjoner for Kolibri. Viktig samarbeidspartner som åpner nye "vinduer" for oss.

Visuell Vest >

Kaffehuset Friele AS

Kaffehuset Friele AS har vært en viktig støttespiller siden starten av vårt prosjekt. Det tradisjonsrike bergenske kaffehuset har sterke bånd til Brasil. Kolibri er en av bedriftens samfunnsansvarprosjekter.

Om Kaffehuset Friele og samfunnsansvar >

GCE Subsea

GCE Subsea styrker innovasjon og internasjonalisering av den norske subsea - klyngen . GCE Subsea bidrar med å profilerer Kolibri i sitt nettverk og de bruker Gregory Smiths foto fra prosjektet som gaver til sine forelesere.

Om samarbeidet med GCE Subsea >

Den Skandinaviske Foreningen Nordlyset

Den Skandinaviske Foreningen Nordlyset i São Paulo bidrar med støtte til mange sosialprosjekt i Brasil, også til Kolibri. De lager et årlig stort julemarked i SP.

Netlife Research

Vi takker Netlife Research for den flotte julegaven i 2014. Det ble en til en helt dampende fersk webside. Vi gleder oss over arbeidet dere har bidratt med. Måtte Kolibri og risikobarna i Brasil bli synlig for alle på denne siden.

http://netliferesearch.com/bergen >

Nordhordland Rotary

Representanter fra klubben har ved selvsyn sett prosjektene og vi setter stor pris på initiativet denne klubben har tatt. En aktiv og samfunnsengasjert gjeng.

Om Nordhordland Rotary >

Folkeakademiet Hordaland

viktig støttespiller over mang år. De markedsfører vår foredragsvirksomhet, og de har bidratt med støtte til vår turnévirksomhet når vi har turnégrupper fra Kolibri Brasil i Norge.

Om Folkeakademiet Hordaland >

Capoeira Beija-Flor Bergen

En viktig samarbeidspartner for Kolibri. Bidrar med frivillige til aktivitetene våre, har en sterk kontakt med capoeiramiljøet i Kolibri Brasil. Lager capoeiraoppvisning til våre arrangementer, kurstilbud for barn, unge og voksne.

Om Capoeira Beija-Flor - den eldste capoeiragruppen i Bergen. >

Life Gives To The Giver

Robert Kusén, næringslivsleder, forfatter og musiker, har skapt dette nettverket. Han har bidratt med svært verdifull støtte og oppmerksomhet til Kolibri - CARF. Totalt har LGTTG bidratt med over en million SEK siden 2007.

Om LGTTG og Robert Kusén >

Stiftelsen Balder

Balder finansierer ernæringsprosjektet, et sosialt entreprenørprosjekt som omfatter opplæring av barn, unge og voksne innen ernæring og matlaging. Det flotte "skolekjøkkenet" er basen og en kjøkkenhage med grønnsaker er knyttet til.

Teknisk Entreprenør Vest AS

Bidrar med fast støtte, kjøper barnekunst fra Kolibri til sine ferdige prosjekter og gjør det mulig for de ansatte å hjelpe Kolibri med praktisk jobbing. En fantastisk gjeng.

Om TEVAS >

Grieg Foundation

Grieg Foundation er vår hovedsamarbeidspartner. Grieg Foundation er en viktig og langsiktig partner i arbeidet vårt med gatebarn og children at risk. Utdanning, opplæring og omsorg har vært fokusområde for Grieg Foundation.

Om Grieg Foundation >

Kontakt Sigve Fjeldtvedt

Kontaktperson i Kolibri

Min bedrift heter

Epost-adressen min er

Mobilnummer